MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Toestand Algerijnse president Bouteflika gaat vooruit

29 april 2013 | in Maatschappij | Reageer

Abdelaziz BouteflikaDe Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika is afgelopen week getroffen door een lichte beroerte. Dat heeft een arts gezegd van het ziekenhuis in Parijs waar de president in het weekend naartoe is gebracht.

De president zou aan de beroerte geen gevolgen overhouden. Verder lijkt zijn toestand vooruit te gaan.

Bouteflika is president van het buurland van Marokko sinds 1999. Hij heeft nog niet aangegeven of hij een vierde ambtstermijn ambieert in 2014. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie