MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Partnerschap tussen het FAVV en zijn Marokkaanse tegenhanger ONSSA

30 april 2013 | in Gezondheid | Reageer

Het Office National de Sécurité Sanitaire des Produits Alimentaires (ONSSA)Naar aanleiding van het internationale landbouwsalon van Meknès en in aanwezigheid van de Marokkaanse minister van Landbouw en de Belgische Ambassadeur, gaat het Belgische Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) een partnerschap aan met zijn Marokkaanse tegenhanger, het Office National de Sécurité Sanitaire des Produits Alimentaires (ONSSA).

Na 2 jaar onderhandelen hebben de heer Houins, gedelegeerd bestuurder van het FAVV en de heer Benthouami, directeur-generaal van het ONSSA, ook vijf protocollen ondertekend die de uitvoer naar Marokko mogelijk maken van mestrunderen, fokrunderen, rundersperma, organische meststoffen en diervoeders.

Onder de 42 deelnemende landen is België dit jaar eregast op het Internationale landbouwsalon in Marokko (SIAM) dat meer dan 600.000 bezoekers lokt. (Bron/ lees verder: persbericht FAVV)

Plaats je reactie