MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Familieleden gevangenen Marokko protesteren voor consulaat Antwerpen

06 mei 2013 | in Maatschappij | Reageer

Marokkaanse gevangenisTientallen mensen hebben zondag actie gevoerd voor het Marokkaanse consulaat in Antwerpen. De demonstranten eisen dat er dringend maatregelen worden genomen tegen de schending van de mensenrechten in de Marokkaanse gevangenissen. Dat melden diverse Belgische media.

Onder de aanwezigen waren verschillende Belgisch-Marokkaanse families met familieleden die op dit moment achter de tralies zitten in Marokko.

De actievoerders eisen onder andere een onafhankelijk onderzoek naar de klachten over de schending van mensenrechten en vragen ook consulaire bezoeken aan de gevangenissen. (Bron/ lees verder: diverse Belgische media)

Plaats je reactie