MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko bouwt grootste zonnepanelenpark ter wereld

12 mei 2013 | in Economie | Reageer

Marokko lanceert megaproject voor zonne-energie in OuarzazateMarokko is in Ouarzazate begonnen aan de bouw van wat een van de grootste zonnepanelenparken ter wereld moet worden.

Het domein in de woestijn spreidt zich uit over 3.000 hectare en moet zo’n 500 MW produceren, dat is voldoende om een stad van 1,5 miljoen inwoners van stroom te voorzien. Met het ambitieuze programma wil het koninkrijk tegen 2020 een stevige positie verwerven inzake de productie van hernieuwbare energie.

Het project wordt gefinancierd door een combinatie van publieke en private investeerders. Ruim de helft van de kostprijs wordt geleend door Europese kredietverstrekkers.

Plaats je reactie