MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afrikaanse migranten bestormen meters hoge hek Melilla

16 mei 2013 | in Maatschappij | Reageer

Ceuta en MelillaOngeveer tweehonderd migranten uit landen ten zuiden van de Sahara hebben geprobeerd vanuit Nador Melilla binnen te komen. Velen is het niet gelukt. Zestig migranten slaagden echter wel in hun pogingen om over het zes meter hoge hek te klimmen zonder gepakt te worden. Dat meldt het Nederlands Dagblad.

Bij de bestorming van de Spaanse enclave raakten zeven migranten lichtgewond. (Bron/ lees verder: het Nederlands Dagblad)

Plaats je reactie