MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Lauren Verster met BN’ers naar Atlasgebergte

18 mei 2013 | in TV | Reageer

Atlas gebergte in marokkoPresentatrice Lauren Verster gaat met bekende Nederlanders op avontuur in het Atlasgebergte. “Ik kijk uit naar een magisch avontuur, een ontmoeting met bijzondere kandidaten in ruige omstandigheden”, aldus Verster op Televizier.nl.

In haar nieuwe AVRO-programma Atlas nemen twee teams van bekende Nederlanders het tegen elkaar op tijdens de extreme tocht van 600 kilometer over de historische handelsroute die voert vanuit de Sahara naar Marrakech, met het Marokkaanse Atlasgebergte als ultieme barrière. De survivaltocht laat in 10 afleveringen de reis door het echte Marokko zien.

Atlas is vanaf 26 augustus te zien om 20.30 op Nederland 3. (Bron/ lees verder: Televizier.nl)

Plaats je reactie