MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaans duo eidigt als eerste en tweede op Kopenhagen-marathon

20 mei 2013 | in Sport | Reageer

Marokkaans duo beslist Kopenhagen-marathonHet Deense Kopenhagen-marathon nabij Islands Brygge is gewonnen door de Marokkaan Rachid Kirsi met een tijd van 2.17.22 u. Zijn landgenoot Ahmed Nasef eindigde nipt een seconde later als tweede.

De tijd van Rachid Kirsi is de beste tijd in de Deense hoofdstad in 27 jaar, waarbij het dit jaar de 34e editie is.

Er waren ruim 9500 inschrijvingen, waarvan circa 1500 deelnemers niet kwamen opdagen. (Bron/ lees verder: Dehardloopkrant.com)

Plaats je reactie