MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maher verwacht geen transfer voor het EK

21 mei 2013 | in Sport | Reageer

Adam MaherAdam Maher rekent er niet op dat hij vóór het jeugd-EK in Israël zal weten bij welke club hij volgend seizoen speelt. Dat zei de AZ-middenvelder maandag bij zijn aankomst voor het trainingskamp van Jong Oranje in Doorwerth, meldt
NUsport.nl.

De Marokkaan maakt er al maanden geen geheim van dat hij hoopt op een overstap naar PSV of Ajax. Het kan echter nog wel even duren voordat een transfer naar één van die twee clubs beklonken is.

Jong Oranje begint op 6 juni tegen Duitsland aan het EK in Israël. (Bron/ lees verder: NUsport.nl)

Plaats je reactie