MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mawazine Festival weer van start gegaan

28 mei 2013 | in Muziek | 1 Reactie

Rihanna in Marokko op het  Mawazine Festival.Rihanna heeft afgelopen vrijdag opgetreden in Rabat tijdens de opening van het jaarlijkse Mawazine Festival. Ruim 150.000 uitzinnige fans kwamen af op haar concert in de Marokkaanse hoofdstad.

Het Mawazine Festival wordt jaarlijks georganiseerd op initiatief van de Marokkaanse koning Mohammed VI. Tijdens het evenement treden naast artiesten uit Marokko en de Arabische wereld ook enkele grote internationale artiesten op. Zo staan naast Rihanna deze week o.a. nog Enrique Iglesias, David Guetta en The Jacksons op het programma.

Veel Marokkanen zijn tegen het peperdure Mawazine Festival dat jaarlijks terugkeert. Eén van de eerste optredens dit jaar is die van Jessie J. Zij kreeg veel kritiek op haar optreden dat ze gaf in haar ‘onderbroek’.

Er is 1 reactie

  1. mocro4life
    29 mei 2013 om 08:10 uur.

    Ik snap niet echt waar de kritiek op gebaseerd is. Mawazine is zelfvoorzienend. Belangrijker nog is het belang van de toerisme in de regio.

    Ik heb wel enigszins respect voor de mensen die zeggen dat het optreden van Jessie J niet vatsoenlijk vonden. Respectloos wil ik niet zeggen want ik neem aan dat dat haar bedoeling niet was. Mawazine moeten ze volgend jaar in juli doen. Dan kan ik er heen.

Plaats je reactie