MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Invallen in Den haag en Marokko

30 mei 2013 | in Maatschappij | 1 Reactie

politie invalIn het Haagse Schilderswijk is deze week een grootschalige politie-actie gehouden tegen criminelen. Hierbij zijn invallen gedaan in een aantal woningen en bedrijfspanden. Dat meldt DenHaagFM.nl.

Bij de invallen zijn drie mannen aangehouden. Een persoon wist te ontkomen en is nog voortvluchtig. Bij de actie zijn auto’s, drugs, vuurwapens en contant geld in beslag genomen.

In verband met deze zaak is ook in Marokko beslag gelegd op een groot aantal woningen, bedrijven en bankrekeningen. (Bron/ lees verder: DenHaagFM.nl)

Er is 1 reactie

  1. Mohamed
    10 juni 2013 om 10:40 uur.

    Ophangen die crimimelen

Plaats je reactie