MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Mounir El Hamdaoui mogelijk naar Premier League’

31 mei 2013 | in Sport | Reageer

Mounir El Hamdaoui Mounir El Hamdaoui vertrekt mogelijk al na één seizoen bij Fiorentina. De Marokkaanse spits heeft zich niet in de basis weten te spelen en heeft daarom te horen gekregen van zijn club dat hij deze zomer alweer mag vertrekken. Dat meldt FOXSports.

West Bromwich Albion zou belangstelling hebben voor de Marokkaan.

‘Ik heb nog een contract tot 2015, maar spelen in Engeland lijkt me zeer aantrekkelijk’, zegt El Hamdaoui tegen Sky Sports. (Bron/ lees verder: FOXSports)

Plaats je reactie