MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Dure Labyad moet weg’

03 juni 2013 | in Sport | Reageer

Zakaria LabyadAan het verblijf van Zakaria Labyad bij Sporting Portugal komt waarschijnlijk snel een einde. Diverse Portugese media schrijven dat Sporting een zomerse transfer van de Marokkaan tot topprioriteit heeft verheven vanwege een clausule in zijn contract die hem onbetaalbaar voor de club gaat maken.

Na afloop van het eerste contractjaar, 1 juli 2013, treedt naar verluidt een speciale clausule uit het meerjarig contract van Labyad in werking. Het salaris van de ex-PSV’er gaat van negen ton naar liefst twee miljoen euro.

In de Portugese media wordt Labyad gelinkt aan FC Porto, dat een vervanger van James Rodríguez zoekt. In de winterstop werd de twintigjarige Utrechter ook al gelinkt aan de landskampioen van Portugal. (Bron/ lees verder: Voetbalnieuws.be)

Plaats je reactie