MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr vermaakt zich prima in club Marrakech

07 juni 2013 | in Maatschappij | Reageer

Badr HariIn Nederland heeft hij een horecaverbod, maar in het Marokkaanse Marrakesh zet vechtsporter Badr Hari graag de bloemetjes buiten. De Marokkaan is samen met zijn vriendin Estelle Cruijff gespot in een club in Marrakech.

Samen met voormalig voetballer Winston Bogarde vermaakte het stel zich prima in club Theatro, blijkt uit de foto.

Op de terugweg is de bokser nog gefilmd in het vliegtuig. (Bron/ lees verder: Shownieuws.

Bron foto’s: Facebook THEATRO MARRAKECH

Badr Hari

Badr Hari

Badr Hari

Plaats je reactie