MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Illegale Marokkaanse moeder dreigt uitgezet te worden

20 juni 2013 | in Maatschappij | 1 Reactie

rechtbankOp Facebook is veel ophef ontstaan over de mogelijke uitzetting naar Marokko van de Amsterdamse Aicha die illegaal in Nederland verblijft. Dat meldt dagblad Het parool.

De moeder van vier kinderen van zeven, zes, drie en twee jaar, dreigt uitgezet te worden en moest dinsdag daarom voor de rechtbank in Amsterdam verschijnen. Daar werd ze even herenigd met haar kinderen, die wel in Nederland mogen blijven.

De moeder zit sinds vorige week vast in detentiecentrum Rotterdam. De kinderen zijn in Amsterdam opgevangen door een buurvrouw, een alleenstaande vrouw die zelf drie kinderen heeft. Diverse Marokkaans-Nederlandse organisaties hebben een steungroep opgericht. (Bron/ lees verder: dagblad Het parool [link 1, link 2])

Er is 1 reactie

  1. Yasmina
    21 juni 2013 om 11:39 uur.

    nee dit is echt erg laat die ma viza o paspoort krijgen man ze heeft 4 kinderen komop zielige mensen hier in nl wollah niet ze gunnen

Plaats je reactie