MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spanje arresteert Syrië-ronselaars in Ceuta

22 juni 2013 | in Maatschappij | Reageer

Ceuta en MelillaIn de Spaanse enclave Ceuta, in het noorden van Marokko, is vrijdag een aan al-Qaida gelieerd netwerk opgerold dat strijders naar Syrië zou hebben gestuurd. Dat meldt de NOS.

Acht verdachten werden gearresteerd.

Volgens het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken zijn “tientallen mensen, onder wie minderjarigen, vanuit Ceuta en het Marokkaanse grondgebied vertrokken”. Sommigen pleegden zelfmoordaanslagen, terwijl anderen in trainingskampen opgeleid werden voor de strijd. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie