MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vier illegale gevangen overgebracht naar Marokko

29 juni 2013 | in Maatschappij | Reageer

GevangenisVier Belgische gevangen van Marokkaanse afkomst, die illegaal in België verbleven, zijn zaterdag overgeleverd aan de Marokkaanse autoriteiten om er de rest van hun gevangenisstraf uit te zitten. Een vijfde persoon wordt binnenkort overgebracht naar Marokko. Dat melden Belgische media.

De vier Marokkanen zijn veroordeeld voor onder andere drugshandel, verkrachting van minderjarigen, bendevorming en foltering. Ze zijn in totaal veroordeeld tot 37 jaar gevangenisstraf.

Sinds een aanvullend protocol in 2007 met Marokko, is dit de tweede keer dat Belgische gevangen naar Marokko worden overgebracht.

Plaats je reactie