MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Chatilla van Grinsven inspireert Marokkanse weeskinderen

30 juni 2013 | in Marokko | Reageer

Chatilla van Grinsven inspireert MarokkoDe 23 jarige Nederlandse international Chatilla van Grinsven heeft een bezoek gebracht aan weeskinderen in de stad Fez in Marokko, als oprichtster van de Children’s Hope United Foundation. Deze foundation is opgericht om hoop voor kanslozen kinderen te geven in Marokko, met name weeskinderen.

Zelf schreef de basketbalster: “Met Children’s Hope United slaan wij samen met alle donateurs de weg in om kansloze kinderen in Marokko hoop te bieden via duurzame projecten zoals het stimuleren van: onderwijs, armoede, vrouwen ‘empowerment’, huisvestiging en onderdak, schoon water putten instaleren, bewegings activiteiten en faciliteiten te stimuleren. Het enorm grote voordeel van Children’s Hope United is dat 100% van alle donaties direct naar de kinderen gaat doormiddel van deze projecten.”

Een video van haar bezoek aan de weeskinderen in Marokko:

Plaats je reactie