MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Belgische politie voert controle uit op autobussen naar Marokko

03 juli 2013 | in Maatschappij | Reageer

BusDe Brusselse politie heeft afgelopen weekend samen met de federale wegpolitie, de douane en de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening een grootscheepse controle gehouden op autobussen die als bestemming Marokko en Spanje hadden. Er werden verschillende inbreuken vastgesteld, meldt de Federale Overheidsdienst voor Mobiliteit volgens Zita.be.

31 bussen werden gecontroleerd en dat leverde een aantal overtredingen op, zowel op zwartwerk, rij- en rusttijden als de technische mankementen van de voertuigen. Drie bussen waren in zo’n slechte staat dat ze moesten worden afgeladen en daarna niet verder mochten rijden. (Bron/ lees verder: Zita.be)

Plaats je reactie