MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rabat presenteert emancipatiebeleid voor vrouwen

06 juli 2013 | in Marokko | 1 Reactie

Benkirane Government Official PhotoDe Marokkaanse regering heeft vrijdag een reeks maatregelen gepresenteerd die de positie van vrouwen moet verbeteren. Dat meldt Nieuws.nl.

Volgens minister van vrouwen- en gezinszaken Bassima Hakkaoui telt het pakket maar liefst honderdvijftig maatregelen die een eind moeten maken aan de achterstelling van vrouwen in de gezondheidszorg, het onderwijs en de werving van ambtenaren.

Het islamistische kabinet heeft de legalisering van abortus en steun voor alleenstaande moeders wel uit het samengestelde pakket geschrapt. (Bron/ lees verder: Nieuws.nl)

Er is 1 reactie

  1. Jaba
    06 juli 2013 om 01:18 uur.

    Mannen en vrouwen moeten gelijke rechten en plichten hebben.
    Maar zolang mannen de rechten en plichten bepalen voor de vrouwen dan moet je geen woorden als emancipatie in je mond nemen.

Plaats je reactie