MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Franse Marokkaan Taïro maakt ‘Goede Wiet Remix’

07 juli 2013 | in Muziek | Reageer

Dancehall/reggaezanger TaïroDe Marokkaans Frans dancehall/reggaezanger Taïro heeft een bekende hit gesampled voor zijn nieuwe single ‘Bonne Weed Remix’ (Goede Wiet Remix). Hij heeft ‘Good Girl Gone Bad’ van Tarrus Riley en Konshens van een Frans/Marokkaans sausje voorzien. Het is een samenwerking met Kalash, Kenyon, 3010 en Némir.

Taïro is de zoon van een Marokkaanse vader en een Franse moeder. De Bonne Weed Remix is de tweede track die Taïro in korte tijd uitbrengt. Beluister die hier:

Bron/ lees verder: FunX

Plaats je reactie