MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Barrada verruilt Spanje voor Abu Dhabi

08 juli 2013 | in Sport | Reageer

Abdelaziz BarradaAbdelaziz Barrada heeft gekozen om zijn huidige club te verruilen voor Abu Dhabi. De 24-jarige middenvelder verhuist van het Spaanse Getafe CF naar Al-Jazira.

Met de overgang naar de Verenigde Arabische Emiraten is een transfersom van tien miljoen euro gemoeid.

De Marokkaanse international, die geboren is in Frankrijk, wordt in Dubai herenigd met Luis Milla. De 47-jarige Spanjaard is een voormalig assistent-trainer van Getafe CF, dat vorig seizoen tiende werd in La Liga. (Bron/ lees verder: SoccerNews.nl)

Plaats je reactie