MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Passagiers beleven bange momenten tijdens landing

09 juli 2013 | in Maatschappij | Reageer

VliegveldTweehonderd passagiers van een vlucht uit Marokko beleefden zondag de schrik van hun leven toen hun vliegtuig die uit Marrakech vertrok problemen had bij de landing in het Belgische Zaventem.

De tweehonderd toeristen schrokken zich wezenloos nadat het vliegtuig tijdens het landen met volle gas opnieuw opsteeg. Na een tweede mislukte poginge moesten ze in een noodhouding gaan zitten, in voorbereiding op een mogelijk tragisch einde aan hun vakantie in Marokko.

Volgens getuigen was er veel angst en vloeiden er veel tranen. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie