MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Eredivisieclubs ontzien vastende spelers

10 juli 2013 | in Marokko | Reageer

voetbalDiverse Eredivisieclubs houden rekening met spelers die dinsdag of woensdag aan de Ramadan zijn begonnen. Indien nodig worden de spelers op trainingen ontzien. Dat melden de clubs, waaronder Vitesse, PSV en Cambuur, schrijft Nieuws.nl.

Bij Vitesse maken Brahim Darri en Adnane Tighadouini onderdeel uit van de selectie. Zij hebben aangegeven mee te gaan doen met de Ramadan. Een woordvoerder van de Arnhemse club: “Vitesse respecteert de geloofsovertuiging van de spelers. Met dit warme weer wordt goed bekeken of het verantwoord is om zware inspanningen te leveren.”

Adam Maher geeft ‘zijn eigen invulling aan ramadan’, zegt een woordvoerder van PSV. Ook promovendus Cambuur zegt met aanvoerder Mohamed el Makrini zo veel mogelijk rekening te houden tijdens de Ramadan. (Bron/ lees verder: Nieuws.nl)

Plaats je reactie