MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Taarabt ziet stap naar Olympique Marseille wel zitten

15 juli 2013 | in Sport | Reageer

Adel TaarabtDe spelmaker van het onlangs gedegradeerde Queens Park Rangers, Adel Taarabt, lijkt komend seizoen niet meer voor de Engelse club te gaan spelen. De Marokkaan wordt al geruime tijd gevolgd door Olympique Marseille. Die intersee blijkt nu wederwijds, schrijft ELFoetbal.nl.

Volgens het Engelse Sky Sports ziet de Marokkaans international een transfer naar de Franse topclub graag uitkomen.

De 24-jarige Taarabt liet tegenover Le Parisien optekenen graag naar de Franse club te willen: “Als Olympique Marseille me wil hebben, dan ga ik.” (Bron/ lees verder: ELFoetbal.nl)

Plaats je reactie