MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Barcelona wil Afellay opnieuw verhuren

17 juli 2013 | in Sport | Reageer

Ibrahim AfellayBarcelona gaat Ibrahim Afellay opnieuw tijdelijk verhuren bij een andere club. Dat meldt Voetbal International.

Vorig seizoen werd de Nederlandse Marokkaan eveneens verhuurd. Hij kwam toen mede door een blessure slechts tot tien duels bij Schalke 04.

Inmiddels is Afellay weer fit, maar een terugkeer bij Barcelona zit er nog niet in. De Catalaanse club heeft Afellay laten weten naar een andere club te mogen uitkijken. Tottenham Hotspur en PSV zouden interesse hebben in de middenvelder. (Bron/ lees verder: Voetbal International)

Plaats je reactie