MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Windlicht uit Marokko

20 juli 2013 | in Carriere | 1 Reactie

windlichtHouse of Colours is een nieuwkomer in de markt van interieur- en lifestyle producten. Het merk is geïnspireerd door de Marokkaanse en Franse cultuur met haar warme subtiele kleuren, elegante en tijdloze design, opmerkelijke details en speciale afwerking.

De basiscollectie van House of Colours bestaat uit in Marokko handgemaakte windlichten.

Deze windlichten zijn gemaakt van 100 procent paraffine. De kaarsen worden gemaakt in de negen specifiek voor House of Colours geselecteerde kleuren en zijn allemaal afgewerkt met het House of Colours-beeldmerk in de vorm van een metalen element. De windlichten zijn in diverse vormen verkrijgbaar.

Verkoopprijzen zijn vanaf 19,95 euro. Verkrijgbaar bij speciaalzaken en grootwinkelbedrijven en op www.houseofcolours.com.
(bron/ lees verder: www.houseofcolours.com en Het Nooord-Hollands Dagblad)

Er is 1 reactie

  1. Frans
    01 augustus 2013 om 03:09 uur.

    Dit ziet er nog eens leuk uit! Had ze al wel vaker gezien in Marokko maar kon ze in Nederland nergens vinden. Weet iemand ook in welke winkels ze te koop zijn? Er staat nu alleen bij “speciaalzaken”…

Plaats je reactie