MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Najib Amhali koopt appartement met cash

22 juli 2013 | in Maatschappij | Reageer

Najib Amhali gaat de hoofdrol spelen in de romantische komedie ValentinoNajib Amhali heeft twee weken geleden een opmerkelijke aankoop gedaan. De cabaretier van Marokkaanse afkomst heeft een illegaal verhuurd appartement in Amsterdam gekocht op een executieveiling. Dit meldt BekendeBuren.nl.

Amhali zou een bedrag van maar 198.000 euro voor het appartement hebben neergeteld. Dit zou een koopje zijn omdat andere vergelijkbare woningen in het complex te koop staan vanaf 325.000 euro.

Najib had overigens geen hypotheek nodig: hij heeft het huis cash betaald. (Bron/ lees verder: BekendeBuren.nl)

Plaats je reactie