MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Acht arrestaties na vechtpartij in Duinrell

23 juli 2013 | in Maatschappij | 1 Reactie

DuinrellEen groepje Marokkaanse jongens heeft in het weekend voor veel commotie gezorgd in het Tikibad van attractiepark Duinrell in Wassenaar. Bij een vechtpartij kregen medewerkers van Duinrell klappen en raakten ze gewond. Dat meldt Omroep West.

Volgens een woordvoerder van Duinrell misdroeg de groep zich in het bubbelbad van het Tikibad. Toen personeel ze wilde weghalen onstond een vechtpartij.

De politie heeft acht verdachten aangehouden. (Bron/ lees verder: Omroep West)

Een Twitter-bericht van de politie:

Er is 1 reactie

  1. Arkan SDG
    28 juli 2013 om 10:55 uur.

    Wordt het niet eens tijd, dat dit tuig overal geweigerd wordt!

Plaats je reactie