MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Anderlecht mengt zich in strijd om Assaidi’

27 juli 2013 | in Sport | Reageer

AssaidiFeyenoord en FC Twente toonden eerder al aan veel interesse te hebben voor Oussama Assaidi. De Nederlandse clubs krijgen nu concurrentie vanuit België. Anderlecht ziet in de Marokkaan namelijk ook een versterking voor komend seizoen.

Volgens Dernière Heure wil trainer John Van den Brom Oussama Assaidi weghalen bij Liverpool. De overbodige Marokkaanse international komt er niet meer aan de bak en zou mogen vertrekken voor een relatief lage transfersom.

Of de speler zelf een transfer naar Nederland of België ziet zitten is nog niet bekend. (Bron/ lees verder: RTl Nieuws en Dernière Heure)

Plaats je reactie