MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Coffee Company ’s avonds open voor ramadan

28 juli 2013 | in Carriere | 1 Reactie

Coffee CompanySteeds meer Nederlandse ondernemers spelen in op de ramadan. Verschillende supermarkten en de Hema hebben speciale ramadanschappen ingericht met dadels en andere etenswaren die veel gegeten worden tijdens de ramadan.

Aan deze lijst van ondernemers die brood zien zitten in de ramadan, kunnen we nu ook de Coffee Company aan de Kinkerstraat in amsterdam toevoegen.

Normaal sluit de koffieketen om zeven uur en dat blijft nu ook zo. Alleen opent de koffietent even later om half tien weer de deuren om de ramadan te vieren en blijft het koffiehuis open tot middernacht. Behalve koffie zijn er ook vijf soorten Marokkaanse koekjes te koop in de Coffee Company. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Er is 1 reactie

  1. 'Hollandse' ijssalon's blijft tot laat open in Ramadan » Maghreb Magazine
    06 juli 2014 om 01:35 uur.

    […] jaar was de Coffee Company één van de eerste ‘Hollandse’ ondernemingen die in Amsterdam speciaal voor de ramadan […]

Plaats je reactie