MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bussemaker vaart met Turken en Marokkanen op Canal Parade

30 juli 2013 | in Maatschappij | Reageer

Canal ParadeOok dit jaar gaan minderheden uit de Turkse, Marokkaanse, Surinaamse en Antilliaanse gemeenschap meevaren zaterdag
tijdens de Canal Parade in Amsterdam. minister Jet Bussemaker (PvdA), die emancipatie in haar portefeuille heeft, gaat meevaren op de ‘minderheden boot’ om zo te bandrukken dat iedereen het recht heeft homo te zijn. Dat meldt de Volkskrant.

Met de kabinetsboot, die dit jaar het thema ‘Whatever your roots: it’s your right to be gay!’ heeft, wil het kabinet bekrachtigen dat iedereen het recht heeft zichzelf te kunnen zijn.

Binnen diverse minderheden in Nederland is homoseksualiteit een groot taboe. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

Plaats je reactie