MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Passagiers wachten 11 uur na vondst verdacht pakket

01 augustus 2013 | in Toerisme | Reageer

TransaviaPassagiers van een vliegtuig van Transavia hebben tijdens een vlucht naar Marokko 11 uur lang vastgezeten op het vliegveld van Barcelona. Het toestel was met 165 passagiers en 6 bemanningsleden onderweg van Schiphol naar Al Hoceima in Marokko, meldt de NOS.

Tijdens de reis werd aan boord van het vliegtuig een verdacht pakketje opgemerkt. Het toestel maakte maandagavond laat in Barcelona een tussenlanding en kon pas dinsdagochtend verder vliegen.

Nadat de 165 passagiers elf uur in een afgesloten ruimte hadden doorgebracht, werd de vlucht voortgezet. De vondst bleek loos alarm. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie