MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kiest Bakkali voor België of Marokko?

02 augustus 2013 | in Sport | Reageer

Zakaria Bakkali De Belgische voetbalbond wil er zeker van zijn dat Zakaria Bakkali voor de Rode Duivels gaat kiezen. De talentvolle aanvaller van PSV (17) zou door zijn Marokkaanse afkomst namelijk ook kunnen kiezen voor zijn vaderland. Dat schrijft Nieuws.nl.

“Het belangrijkste is dat Zakaria niet verloren gaat voor het Belgisch voetbal, dat zou heel jammer zijn”, zegt sportief directeur Paul Allaerts van de KBVB donderdag. “Daarom moeten we er alles aan doen om hem voor België te doen kiezen.”

In het verleden leek het er op dat Bakkali had gekozen voor Marokko om een grotere kans te houden op speeltijd. Om hem op andere gedachten te brengen heeft bondscoach Marc Wilmots naafloop van de wedstrijd tegen Zulte-Waregem een gesprek gehad met de jonge speler en zijn vader. (Bron/ lees verder: Nieuws.nl)

Plaats je reactie