MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hoe Marokko veranderd is in een paradijs … voor pedofielen

03 augustus 2013 | in Marokko, Redactioneel | 1 Reactie

Demonstratie tegen pedofilieDe Spaanse koning Juan Carlos bezocht onlangs de Marokkaanse koning Mohamed VI. Als teken van goodwill besloot de Marokkaanse koning om 47 Spaanse gevangenen gratie te verlenen op de nationale feestdag.

Onder de vrijgelaten gevangenen bevinden zich een tiental internationale drugstraficanten, en nog erger, een pedofiel die 11 Marokkaanse kinderen heeft misbruikt. De jongste van zijn slachtoffers was amper 4 jaar oud. De dader was veroordeeld tot 30 jaar gevangenis, maar mocht dus zijn cel na nog geen twee jaar verlaten

Lees het gehele artikel verder op de website DeWereldMorgen.be

Er is 1 reactie

  1. John
    09 augustus 2013 om 08:15 uur.

    Omdat die mohamet te stom is om eerst even na te vragen wat die criminelen hebben
    uitgespookt voor ze gratie te verlenen, wil nog niet zeggen dat maroko nu ineens een paradijs is voor pedo’s natuurlijk. ieder geval niet meer dan anders want de jonge meissies
    in marakes doen alles voor een slokje whisky heb ik gehoord.

Plaats je reactie