MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Koning Marokko niet op de hoogte van misdaden pedofiel”

04 augustus 2013 | in Marokko | 3 Reacties

koning Mohammed VI De Marokkaanse koning Mohamed VI was niet op de hoogte van de misdaden van de Spaanse pedofiel die hij afgelopen week gratie heeft verleend. Er komt een grondig onderzoek naar de vrijlating van de Spanjaard, meldt een woordvoerder van het koninklijk paleis, schrijft De Telegraaf.

De vrijgelaten man maakte deel uit van een groep van 48 Spaanse gevangenen in Marokko die door de koning gratie werden verleend. De Spanjaard was anderhalf jaar geleden veroordeeld tot dertig jaar celstraf voor de verkrachting van elf kinderen van tussen de 4 en 15 jaar oud.

Tegen de vrijlating van de pedofiel hebben afgelopen dagen duizenden mensen in Rabat gedemonstreerd. Bij politiegeweld tegen de demonstranten zijn tientallen gewonden gevallen. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Er zijn 3 reacties

 1. Rachid El Guennouni
  04 augustus 2013 om 03:18 uur.

  Een pedo paradijs? Ten eerste zal er veel verandering moeten komen wat betreft de buitenlandse Marokkanen de jeugd welteverstaan die het prachtig vinden om meiden voor de gek te houden in Marokko !! Met alleen dat hebben we de helft, dan de mensen die marokko bezoeken ….goed doorlichten informatie wisseling tussen het land waar de desbetreffende pedo in dit geval vandaan komt .en zo zijn er nog veel meer ideetjes dus laat komen de oplossing voor het vervallen van een land met normen en degelijkheid dus waarde. Groetjes ikke

 2. John
  09 augustus 2013 om 08:22 uur.

  Klinkt leuk buitenlandse marokkanen!
  Ach ook voor een westers varken met een zak geld laten de meisjes zich daar
  graag in de loeren leggen hoor!
  Dan ineens bestaat cultuur niet meer en normen en “waardes”
  Het lijken net mensen daar…

 3. Rachid El Guennouni
  24 augustus 2013 om 08:21 uur.

  Hmmm ik bespeur sarcasme hihihi

Plaats je reactie