MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse Nederlander omgekomen in Syrië

12 augustus 2013 | in Maatschappij | Reageer

saddekEen Nederlands-Marokkaanse man is in Syrië omgekomen. De strijder zou zaterdag laat op de dag zijn omgekomen in de strijd bij Sahil. De ouders van de twintiger Saddek Sbaa hebben dat tegenover de website DeWareReligie bevestigd schrijft De Telegraaf. Zij kregen zondag rond 17 uur het bericht van zijn overlijden.

Volgens Telegraaf TV was Saddek Sbaa al langer actief als martelaar in Marokko. Verslaggever Bart Olmer vertelt in de middageditie van Telegraaf TV over de in Syrië gesneuvelde Nederlander.(FOTO: DeWareReligie – meer hierover op NRC.nl)

Plaats je reactie