MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Belastingdienst wil afspraken met Marokko

13 augustus 2013 | in Economie | 1 Reactie

eurootjesDe Nederlandse Belastingdienst wil afspraken maken met Marokko(*) over het automatisch uitwisselen van gegevens over vastgoed. Zo kunnen Nederlandse belastingplichtigen die een huis of ander onroerend goed in Marokko niet hebben opgegeven bij de fiscus, worden aangepakt.

Staatssecretaris Frans Weekers (Financiën) meldt dat dinsdag aan de Tweede Kamer, in antwoord op vragen van SP-Kamerlid Farshad Bashir. Nederland kan Marokko nu ook om informatie vragen over onroerend goed, maar de uitwisseling gaat nog niet automatisch.

Die onderlinge automatische uitwisseling van bepaalde categorieën inlichtingen die voor de Belastingdienst van belang zijn, gaat wel binnen de EU werken, vanaf 2015. De eerste uitwisseling zal dan betrekking hebben op het belastingjaar 2014 meldt het ANP.

(*) Ook met Turkije.

Er is 1 reactie

  1. Turks Nieuws | Belastingdienst wil afspraken met Turkije
    13 augustus 2013 om 09:38 uur.

    […] (*) Ook met Marokko. […]

Plaats je reactie