MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse supercar op Amerikaans autofestijn

19 augustus 2013 | in Economie | Reageer

larakiDe Laraki Motors Epitome van de Marokkaanse autobouwer Laraki, trok afgelopen weekend de meeste mensen naar zich toe op het Amerikaanse autofestijn in Pebble Beach. Deze supercar met opvallende styling en heel veel vermogen is een project van Abdesslam Laraki, topman van een Marokkaanse autofabrikant van luxe sportauto’s.

Volgens carros.nl is de auto grotendeels uit koolstofvezel opgetrokken en weegt daardoor slechts dik 1.300 kilogram. De V8-motor heeft een inhoud van zeven liter en is voorzien van twee turbocompressoren. Daarmee pompt de Laraki er normaal zo’n 1.200 pk uit op normale benzine. Er is een tweede benzinetank aan boord bestemd voor benzine met een octaangetal van 110. Bij gebruik van zulke benzine wordt het motormanagement aangepast en pompt de Epitome er liefst 1.750 pk uit.

Deze supercar kost maar liefst twee miljoen dollar.

Plaats je reactie