MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaans international geschorst na dopinggebruik

29 augustus 2013 | in Sport | Reageer

Marokkaans elftalEen Marokkaans international is door de wereldvoetbalbond FIFA geschorst voorlopig voor dertig dagen. Dat meldt Nieuws.nl. De speler zou in juni na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Tanzania betrapt zijn op het gebruik van doping. Om welke speler het gaat is nog niet bekend gemaakt.

De Marokkaanse voetbalbond en de speler hebben tot uiterlijk 11 september om een schriftelijke verklaring in te dienen bij de FIFA.

Marokko presteert niet zo goed in de kwalificatie en is nu al uitgespeeld voor het WK van volgend jaar in Brazilië. (Bron/lees verder: Nieuws.nl)

Plaats je reactie