MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zware regenval zorgt voor veel overlast

31 augustus 2013 | in Maatschappij | Reageer

Regen in MarokkoHet noorden van Marokko is de afgelopen dagen getroffen door zware regenval. Vooral in Tetouan en Tanger hebben de stortregens geleidt tot veel overlast.

Zie onderstaand filmpje van de NOS hierover:

Plaats je reactie