MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui: ‘Ik ben geschikt voor Spanje’

01 september 2013 | in Sport | Reageer

Mounir El HamdaouiMounir El Hamdaoui speelt dit seizoen op huurbasis bij Málaga. Mogelijk neemt de Spaanse club hem volgend jaar definitief over. De Marokkaan denkt op zijn plaats te zijn in Spanje. Dat zegt hij in een gesprek met Elfvoetbal.

El Hamdaoui, die met rugnummer zeven komt te spelen, toondt zich gelukkig met zijn transfer. “Ik ben blij om hier te zijn en ga mijn uiterste best doen.” De 29-jarige aanvaller acht zichzelf geschikt voor de Spaanse competitie. “Ik heb in verschillende competities gespeeld, maar deze is me op het lijf geschreven. Ik ben blij dat ik hier kan gaan spelen.”

Zondagavond (21:00 uur) zou El Hamdaoui al kunnen debuteren voor Málaga, dat op bezoek gaat bij Sevilla FC. (Bron/ lees verder: Elfvoetbal)

Plaats je reactie