MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B niet weg te slaan van TV

07 september 2013 | in Amusement | Reageer

Ali BAli B is niet meer van de Nederlandse televisie weg te denken, momenteel is hij coach bij The Voice of Holland. Aan Televizier.nl vertelt hij wat zijn tactiek is.

Zijn programma Ali B op Volle Toeren was een grote hit en ook het TV Lab-experiment Ali B en de 40 Wensen krijgt een vervolg. En dan is Ali ook nog succesvol als jurylid bij X-Factor en The Voice of Holland. Wat is zijn geheime wapen als coach?

Je bent als rapper niet een voor de hand liggende keuze als coach in The Voice. Waarom kiezen kandidaten toch voor jou?

lees het interview met Ali B op Televizier.nl

Plaats je reactie