MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tandarts krijgt het druk in Nador en Al Hoceima

14 september 2013 | in Marokko | Reageer

TandartsSteeds meer Marokkaanse moeders maken voor hun kinderen gebruik van de diensten van tandarts Wouter Vriesman. De Nederlander is samen met andere tandartsen in het noorden van Marokko om daar tandheelkundige hulp aan arme kinderen te geven.

Het project wordt zo druk bezocht dat de artsen overuren moeten draaien. Vrijdag en zaterdag zijn ze nog in Nador. Daarna zullen ze doorreizen met de mobiele tandartstruck naar Al Hoceima. (Bron/ lees verder: Omroep Flevoland)

Plaats je reactie