MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Douzi en Yes-R touren door Marokko voor nieuwe single

17 september 2013 | in Muziek | Reageer

DOUZI en YES-RYes-R heeft een track gemaakt samen met de populaire Marokkaanse zanger Douzi: Ana Leek (ik ben voor jou). Om het nummer te promoten maakten de twee artiesten deze zomer een mini-tour door het noorden van Marokko. FunX TV volgde de twee artiesten tijdens hun optredens voor duizenden uitzinnige Marokkanen in Nador en Oujda.

Volgens Yes-R is Ana Leek een internationale track die de potentie heeft om een grote hit te worden in de Arabische wereld.

Plaats je reactie