MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Politie zoekt jonge iPhone-rovers

21 september 2013 | in Maatschappij | Reageer

burgernetDrie Marokkaanse jongens van ongeveer 15 jaar hebben in de omgeving van de voetbalvereniging BSV in Bergen een jongen van zijn iPhone 4 beroofd. Dat meldt de politie.

Dit gebeurde vrijdag aan het begin van de avond. De drie zijn daarna op de fiets gevlucht in de richting van Alkmaar. Eén van hen droeg een wit vest, een ander een zwart t-shirt, zij worden rond de 15 jaren oud geschat.

De politie heeft via Burgernet opgeroepen uit te kijken naar de drie iPhone-rovers. Beluister hier de oproep van de politie.

Plaats je reactie