MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gijzeling en afpersing in de Amsterdamse drugsscene

26 september 2013 | in Maatschappij | Reageer

drugssceneIn januari dit jaar moet er iets mis zijn gegaan met een partij van 25 kilo hoogwaardige hasj die vanuit Marokko naar Nederland moest komen, schrijft het Haarlems Dagblad.

Hoofddorper Fahd el Y. en Ahmed R. uit Amsterdam, beiden 19 jaar oud, krijgen het in Marokko onder hun hoede. Lokaal is de prijs ruim duizend euro, maar eenmaal in Nederland is de marktwaarde geëxplodeerd naar 30.000. Fahd zorgt voor het transport.

Zijn familie heeft aardig wat logistieke ervaring op dit gebied. Niet altijd met succes, overigens. Zo is Fahds vader onlangs door de Haarlemse rechtbank veroordeeld tot drie jaar cel vanwege de smokkel van enkele duizenden kilo’s van Marokko naar Nederland

Lees het gehele artikel verder op nde website van het Haarlems Dagblad.

Plaats je reactie