MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Attijariwafa Bank neemt meerderheidsbelang in Togolese bank

28 september 2013 | in Marokko | Reageer

Attijariwafa BankDe Marokkaanse Attijariwafa Bank heeft deze week een belang van 55% in zijn Togolese tegenhanger, BIA Togo, weten te bemachtigen. Hiermee krijgt de Marokkaanse bank een meerderheidsbelang in BIA.

De overname gebeurt in overeenstemming met het akkoord dat op 7 mei 2013 getekend werd tussen Attijariwafa Bank en de Togolese regering, aldus een verklaring van de Marokkaanse bank.

De Marokkaanse onderneming wil haar leidende rol in de regio versterken met de overname. (Bron/ lees verder: Starafrica.com)

Plaats je reactie