MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Atleet Choukoud is Nederlands kampioen op de 10 km

30 september 2013 | in Sport | Reageer

Khalid ChoukoudKhalid Choukoud is zondag in Utrecht Nederlands kampioen 10 km op de weg geworden. De Hagenaar van Marokkaanse afkomst bleef met een tijd van 28 minuten en 44 seconden de rest ruim voor.

Voor Choukoud is dit de tweede Nederlandse titel op deze afstand.

Khalid bleef dit keer met zijn tijd van 28.44 ruim boven het Nederlandse record van Nageeye (28.08) waarop hij zijn zinnen had gezet. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie