MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spanje vraagt EU overeenkomsten met Marokko te onderzoek

03 oktober 2013 | in Economie | Reageer

Export van tomatenTwee tomatenbedrijfsassociaties van de Canarische eilanden hebben de EU gevraagd een onderzoek te starten naar de economische impact die de handelsovereenkomsten tussen de EU en Marokko, Tunesië en Turkije hebben op de (Spaanse) tomatensector.

Dat meldt AGF.nl. De tomatenproducenten stellen dat de EU-handelsovereenkomsten met de drie Mediterraanse landen de sectoractiviteiten op de Canarische eilanden hebben verminderd.

Volgens beide organisaties gaat de EU hun verzoek honoreren en een onderzoek starten naar de overeenkomsten. (Bron/ lees verder: AGF.nl)

Plaats je reactie