MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bakkali kiest definitief voor België

04 oktober 2013 | in Sport | Reageer

zakaria-bakkali(psv)Zakaria Bakkali, het 17-jarige Marokkaanse toptalent van PSV Eindhoven, kiest definitief voor de Rode Duivels.

Met België denkt de Marokkaanse Belg veel meer kans op deelname aan grote toernooien te maken dan bij het Marokkaans elftal. Dat bevestigde de Belgische bondscoach Marc Wilmots op een persconferentie.

De zeventienjarige aanvaller, die dit seizoen een spectaculaire entree maakte bij PSV, behoort ook meteen tot de selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Kroatië (11 oktober in Zagreb) en Wales (15 oktober in Brussel). De Belgen kunnen zich in die duels voor het eerst sinds 2002 weer eens kwalificeren voor het WK. (Bron/ lees verder: NUSport.nl)

Plaats je reactie